Wedden op Oranje

Het Nederlands Elftal kent jaren van uiterste en lijkt nu langzamerhand weer op te krabbelen. Niet lang geleden wist Nederland zich nog te plaatsen voor de WK finale, maar in 2016 wist het zich niet te plaatsen voor het EK 2016. De pijlen zijn momenteel gericht op deelname aan het WK van 2018 en het EK van 2020. De huidige bondscoach Dick Advocaat staat voor de zware taak om het Nederlands Elftal weer op de kaart te spelen. Nederland won overigens in zijn historie nog nooit een WK voetbal, wel werd eenmaal het Europees Kampioenschap gewonnen.

Historie van het Nederlands Elftal

Het kleine Nederland is altijd een groot voetballand gebleken. Het Nederlands voetbal is wereldwijd bekend, de successen op Europees gebied, maar ook de opstelling 4-3-3 in van Hollandse makerij. In 1988 wist Nederland voor de eerste en vooralsnog laatste keer in de geschiedenis het Europees Kampioenschap op zijn naam te schrijven. Nederland behaalde al meerdere malen de finale van een WK, maar deze werd nog nooit gewonnen.

Informatie

In 1905 stond het Nederlands Elftal voor de allereerste keer in de geschiedenis aan de aftrap van een interland. In het eerste duel werd er wel gelijk gewonnen, de Belgen gingen met 1-4 ten onder. De grootste overwinning van de Oranje Leeuwen werd behaald in 2011, in Eindhoven zegevierde Nederland met 11-0 tegen het kleine San Marino.

Online wedden op het Nederlands Elftal

Tegenwoordig kan er gemakkelijk een weddenschap op het Nederlands Elftal worden afgesloten. Dit kan bijvoorbeeld bij een online bookmaker, zowel live als voor het begin van de wedstrijd. Alle duels van Oranje worden aangeboden door deze aanbieders van online weddenschappen. Nieuwe leden krijgen daarnaast ook nog eens een leuke welkomstbonus, waaronder een verdubbeling van de eerste storting of een hogere notering bij de eerste weddenschap.