Wedden op Ajax

Online wedden op de Eredivisie is een mogelijkheid bij vrijwel elke online bookmaker. Dit betekend ook automatisch dat een weddenschap plaatsen op de duels van Ajax ontzettend gemakkelijk zal zijn. Ajax is één van de grotere voetbalclubs in Nederland en daardoor erg interessant voor een online weddenschap. Met name de speelstijl van Ajax kan veel geld opleveren, aangezien de ploeg zelf het initiatief wilt nemen en jaarlijks veel doelpunten weet te scoren.

Ajax behoort de traditionele top drie in Nederland, samen met Feyenoord en PSV. Afgelopen seizoen moesten de Amsterdammers de titel aan Feyenoord laten, maar aankomend seizoen zal de doelstelling weer duidelijk zijn. De club uit Amsterdam gaat voor het landskampioenschap en wilt zich via de voorrondes plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Ajax is meestal de grote favoriet in wedstrijden, waardoor de notering vaak onder de 1,90 euro zal blijven. Het is daarom interessanter om naar de handicap noteringen te kijken.

Resultaten van Ajax

Ajax is één van de oudere clubs uit ons land en is onafgebroken vanaf het allereerste seizoen actief in de Eredivisie. In totaal behaalde de Amsterdammers 33 keer het landskampioenschap, achttien keer de nationale KNVB Beker en won het viermaal de Champions League. De laatste jaren zijn de resultaten van Ajax in Europa matig te noemen, met een uitschieter in 2017. In dat jaar werd de finale van de Europa League bereikt, welke met 2-0 werd verloren van Manchester United.

In de Eredivisie behaalde Ajax de meeste landstitels van Nederland en speelt het nog altijd jaarlijks mee om de eerste plaats. Het verschil met clubs als PSV en Feyenoord lijkt kleiner te worden, waardoor de noteringen voor de titel hoger zijn geworden. Het is dan ook voor het begin van het seizoen al mogelijk om daar een inzet op te plaatsen.
Ajax

Bookmakers

Alle wedstrijden van Ajax zijn beschikbaar voor een online weddenschap. Ga hiervoor naar één van de bekendere online bookmakers. Nieuwe leden ontvangen een leuke welkomstbonus, bijvoorbeeld een 100 procent bonus op de eerste storting.