Wedden op Feyenoord

In Rotterdam zijn drie verschillende voetbalclub te vinden die uitkomen op professioneel niveau, oftewel in de Eredivisie of de Jupiler League. De grootste club van deze stad is vanzelfsprekend Feyenoord. De huidige landskampioen speelt zijn thuiswedstrijden in De Kuip en is met name bekend met om werkvoetbal. Na het bereiken van de landstitel in het seizoen 2016/2017, zal de club komend jaar uitkomen in de Champions League. Wedden op Feyenoord is mogelijk bij de online bookmakers, voor de wedstrijd en tijdens het duel.

Feyenoord behoort tot de traditionele top drie van ons land, samen met Ajax en PSV. De Rotterdammers wisten in 1970 als eerste Nederlandse voetbalclub een groot succes te boeken op een Europees toernooi. In dat jaar werd de Europa Cup 1 gewonnen, welke tegenwoordig voortgaat als Champions League. In 1970 bleek ook de Wereldbeker prooi voor de Rotterdamse club. Sinds dat moment is deze club dan ook wereldwijd bekend.

kampioen eredivisie

Eredivisie

Feyenoord speelt al vanaf het begin onafgebroken op het hoogste niveau in Nederland. De club wist de landstitel al vijftien keer op zijn naam te schrijven, maar heeft ook veel dieptepunten gekend. De nationale beker van ons land, de KNVB Beker, werd al elfmaal gewonnen door Feyenoord.

Europees niveau

In de Europese competities weet Feyenoord al tijden geen potten meer te breken. In de laatste jaren behaalde de club meerdere malen niet een Europees eindtoernooi, maar komend seizoen is Feyenoord weer te bewonderen in de Champions League. Ook deze Europese duels van de Rotterdamse voetbalclub zijn beschikbaar voor online weddenschappen.

Bookmakers

Een inzet plaatsen op een duel van Feyenoord is mogelijk via de computer, tablet en smartphone. Ga hiervoor naar één van de betrouwbare online bookmakers en plaats simpel en snel een weddenschap. Nieuwe leden krijgen een welkomstbonus, bijvoorbeeld een bonus van honderd procent op de allereerste storting.