Wedden op PSV

PSV staat momenteel bekend als één van de bekendste clubs in Nederland. PSV is dan ook onderdeel van de traditionele top drie, samen met Feyenoord en Ajax. 34 jaar lang was Philips hoofdsponsor van de club, maar daar kwam kortgeleden verandering in. PSV zal in de komende seizoenen opnieuw het gevecht aangaan om het landskampioenschap. In het seizoen 2017/2018 zal PSV uitkomen in de Europa League, aangezien het als nummer drie eindigde in het voorgaande voetbalseizoen. PSV beschikt over een groot budget, een van de hoogste in het land, dit komt onder andere door grote bijdrages van de gemeente Eindhoven.

Online wedden op PSV

De Eredivisie kent slechts enkele topclubs en PSV is er daar eentje van. De Eindhovens werden in de laatste tien jaar meerdere malen landskampioen en wisten ook knappe prestaties neer te zetten in de Champions League. Aankomend seizoen zal de doelstelling van de club opnieuw de landstitel zijn. Online kan er op elke wedstrijd van PSV ingezet worden, dat kan via de computer, laptop, smartphone en tablet. Ga hiervoor naar een online bookmaker naar keuze en schrijf jezelf in. Nieuwe leden mogen gebruik maken van een welkomstbonus, meestal bedraagt deze honderd procent op de eerste storting. Online weddenschappen op PSV kunnen zowel voor de wedstrijd als live worden afgesloten.

Algemene informatie over PSV Eindhoven

PSV moest het vorig seizoen doen met een teleurstellende derde plaats in de Eredivisie. Deze plek gaf recht op deelname aan de laatste voorronde van de Europa League. Alle thuiswedstrijden van de club worden afgewerkt in het Philips Stadion, dat ruimte heeft voor 35.000 toeschouwers. De begroting van PSV bedraagt ruim 85 miljoen euro.